DEV päivitys Uudet todennussovellusliittymän kutsurajoitukset

Marraskuusta 2016 alkaen Geotab ottaa käyttöön API-puhelurajoitukset hyväksyttävien todennuspyyntöjen määrälle optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi.
Monille yrityksille API:t ovat nyt keskeinen osa liiketoimintaa. API -talous kukoistaa – katso Amazon, Salesforce ja Twitter. IBM on kirjoittanut, että API:t muuttavat liiketoimintaa ja ovat ” digitaalinen liima , joka yhdistää palvelut, sovellukset ja järjestelmät”. Laajennettavuus on yksi Geotab-telematiikan pilareista – turvallinen avoin alustamme ilmaisilla API-liittymillä, ohjelmistokehityspaketti (SDK) ja Marketplace ovat todiste tästä.

Monet asiakkaat ja kumppanit luottavat Geotabin sovellusliittymiin saadakseen lisäarvoa telemaattisista tiedoistaan. Sovellusohjelmointirajapintojen (API) avulla voit automatisoida prosesseja, integroida ja hallita tietojasi haluamallasi tavalla. Sen varmistaminen, että kehittäjät ja yritykset voivat olla helposti yhteydessä tietoihinsa, vaatii tiimiltämme jatkuvaa huolellisuutta. Geotab valvoo jatkuvasti API-kutsuja.

Siksi Geotab asettaa rajoituksen todennuskutsuille varmistaakseen optimaalisen toiminnan ja varmistaakseen, että huonosti kirjoitetut MyGeotab SDK -sovellukset eivät vaikuta järjestelmän yleiseen suorituskykyyn.

Tärkeä huomautus Authentication API Call Limits rajoituksista

Marraskuusta 2016 alkaen MyGeotab API rajoittaa hyväksymiensa todennuspyyntöjen määrää.

Tämä muutos otetaan käyttöön uusille Osta matkapuhelinnumeroluettelo asiakkaille marraskuussa 2016, ja se tulee voimaan kokonaisuudessaan kaikkien asiakkaiden osalta tammikuun 2017 loppuun mennessä.

Osta matkapuhelinnumeroluettelo

Kysymyksiä ja vastauksia todennuspuhelurajoituksesta
K: Miten todennuspuheluiden rajoitus vaikuttaa MyGeotabin käyttäjiin?
V: Tämän muutoksen ei pitäisi vaikuttaa MyGeotab-järjestelmän normaaliin käyttöön. Jos käytät MyGeotab SDK:ta API-kutsujen tekemiseen, tämä voi vaikuttaa sinuun.

K: Mikä on raja? Kuinka monta puhelua sallitaan?
V: Käyttäjälle sallitaan enintään 10 todennuspyyntöä minuutissa. Sekä onnistuneet että epäonnistuneet todennuspuhelut lasketaan mukaan rajaan.

K: Vaikuttaako tämä muihin API-kutsuihin, kuten Get<Device> tai GetFeed<LogRecord>?
V: Ei, rajoitus koskee todennuspuheluita. Todennuksen jälkeen voit käyttää muita API-kutsuja tarpeen mukaan. Huomautus: Geotab valvoo aktiivisesti API-kutsuja. Jos epäillään API-väärinkäyttöä, sinulle ilmoitetaan.

K: Mitä tapahtuu, kun ylitän todennusrajan

V: Palvelin palauttaa OverLimitExceptionin.

K: Mitä minun pitäisi tehdä, jos saan OverLimitExceptionin? V: Tarkista ensin SDK-dokumentaation
Todennus-osio . Sovelluksesi tulee käyttää valtuustietoobjektia, joka palautetaan todennuspyynnöstä myöhempiä puheluita varten. Se sisältää tunnuksen, joka vahvistaa henkilöllisyytesi Brzi koraci za pokretanje SEO & PDO myöhempiä toimintoja varten. Jos se vanhenee tai tietokanta siirretään, tulee tehdä uusi todennuskutsu. Tämä lähestymistapa mahdollistaa todennuspyyntöjen tehokkaan käytön.

K: Pitääkö minun ottaa yhteyttä johonkin europe email tai tehdä jotain, jos rajani ylittyy?
V: Ei, sovelluslogiikkaasi tulee muuttaa (kuten yllä) tai yrität todentaa väärillä tunnistetiedoilla. Se nollautuu automaattisesti minuutin välein.

K: Jos käytän Geotab.Checkmate.ObjectModel.dll-tiedostoa, tarvitseeko minun muuttaa jotain?
V: Geotabin tarjoamassa .Net-kokoonpanossa on jo sisäänrakennettu logiikka todennuksen, valtuustietojen vanhenemisen ja tietokannan siirtojen tehokkaaseen käsittelyyn. Oikein käytettynä mitään muutoksia ei tarvita. On kuitenkin edelleen mahdollista kirjoittaa koodia, joka kutsuu jatkuvasti todennuskutsuja jokaiselle toiminnolle.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *