Mobiilimarkkinointistrategiat jotka luovat sitoutumista ja tuloksia

Mobiilimarkkinointi on yksi Internet-mainonnan trendeistä. Mutta kaikki strategiat tai tekniikat, joita voidaan käyttää, eivät anna samoja tuloksia, eivätkä ne ole helppo toteuttaa. Siksi Essi Toroskainen, yksi yhteistyökumppaneistamme Mexico Fresh Agencyssä, kertoo sinulle parhaat tulokset tuottavat strategiat.

Näitkö bussissa tai kun ostit kahvisi aamulla, mitä kaikki tekivät? Lue viimeisimmät uutiset, katso Facebookia, pelaa pelejä tai kuuntele musiikkia – matkapuhelimellasi. Matkapuhelimesta on tullut ensimmäinen asia, jota käytämme herätessämme aamulla, ja mitä kannamme mukanamme koko päivän

Nykyään vierailijasi todennäköisemmin kuin eivät katso verkkosivustoasi mobiililaitteella . Tämä 2017 on vuosi, jolloin yrityksiä, jotka ovat tunnustaneet mobiilin merkityksen markkinointistrategiassaan, aletaan todella huomata . Jos strategiasi ei vieläkään ota sitä huomioon, on aika päivittää se!

Vuonna 2017 markkinointikampanjoita ei enää suunnitella ilman mobiilipainotteisuutta

Snapchatin, Instagramin ja WhatsAppin merkityksen kasvaessa oletetaan, että sosiaalista mediaa käytetään lähes yksinomaan puettavissa laitteissa . Vuosi 2016 oli vuosi, jolloin matkapuhelin ohitti ensimmäistä kertaa tietokoneen Internetin käytön suhteen, joten se ei ole vain trendi tietyille palveluille tai alustoille, vaan myös suosituin tapa kuluttaa kaikenlaista digitaalista sisältöä .

Mobiilimarkkinointistrategiat
Oletetaan, että olet jo optimoinut verkkosivustosi ja mobiilisovelluksesi – jos et, tämä on ensimmäinen tehtäväsi . Opi seuraavaksi näistä yksinkertaisista strategioista, joilla voit kasvattaa kävijöitäsi mobiilista ja ilahduttaa heitä optimoidulla sisällöllä .

Mikrohetkiä
Google on määrittänyt neljä erilaista mikrohetkeä , joita varten yritysten omistajien tulisi optimoida verkkosivustonsa. 2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti Kuluttajat käyttävät matkapuhelimia tiettyjen tietojen etsimiseen , ja näiden kuluttajien tavoittamiseksi on tärkeää tarjota selkeää, ytimekkäästi ja helposti ymmärrettävää tietoa . 4 tärkeintä mikrohetkeä ovat: Haluan tietää, haluan mennä, haluan tehdä ja haluan ostaa .

Mikrohetkelle optimoidun sisällön luomiseksi on erittäin tärkeää tuntea Ostajapersoona hyvin ja

2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti

käsitellä sen kipupisteitä helposti löydettävillä ja nopeilla kuluttavilla sisällöillä .

QR-koodit
QR – koodien avulla saat nopeasti ja který režisérovi Alfredu jatkuvasti tietoa mobiilikäyttäjille . Yksi tärkeimmistä syistä sen käyttöön on tuotteiden ja palveluiden hintojen vertailu eri myyntipisteissä , joten se on erityisen tärkeää verkkokauppayrityksille. Paras tapa käyttää niitä on saada ne toimimaan pikakuvakkeina, jotka vievät käyttäjän aloitussivulle, yhteystietoihin tai kenties tykkäämään Facebook Business -sivustasi .

Saatat myös olla kiinnostunut alb directory lukemaan 5 asiaa mobiilisovellusten markkinoinnista, jotka jokaisen ohjaajan tulisi tietää…

Toivomme, että olemme antaneet sinulle hyödyllisiä vinkkejä mobiilimarkkinointistrategiaasi varten. Älä unohda jättää kysymyksiä tai kommentteja tämän julkaisun alle!

 

essi profile.jpg Essi Toroskainen on sisällön ja sosiaalisen median asiantuntija Freshh Agencyssä , digitaaliseen strategiaan, johtamisalustaan, sosiaaliseen yhteistyöhön, digitaalisiin kokemuksiin ja inbound-markkinointiin erikoistuneessa palvelutoimistossa Mexico Cityssä.

Google Shopping -mainokset – Ne tulivat Kreikkaan

Shopping- mainokset ovat saapuneet Kreikkaan ja lupaavat lisätä myyntiä verkkokaupassasi! Mainokset näkyvät Google-hakukoneen tulossivun yläosassa ja kehottavat käyttäjää tekemään ostoksia suoraan hakutuloksista. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *