Uvod: Snaga Google oglasa za stvaranje potencijalnih klijenata

U današnjem konkurentnom digitalnom okruženju, tvrtke trebaju učinkovite strategije kako bi se istaknule i privukle potencijalne kupce. Google Ads, moćna platforma za oglašavanje koja doseže milijarde korisnika diljem svijeta, nudi tvrtkama mogućnost ciljanja određene publike i usmjeravanja vrijednog prometa na njihove web stranice.

Dok mnoge industrije koriste Google Ads, neke su doista ovladale njegovim potencijalom za stvaranje potencijalnih klijenata. U ovom ćemo članku istražiti 10 najboljih industrija koje koriste Google Ads za stvaranje potencijalnih klijenata u 2024. Te industrije ne samo da iskorištavaju platformu za privlačenje prometa, već i pretvaraju klikove u vrijedne potencijalne klijente i, u konačnici, konverzije.

1. Nekretnine

 

Zašto Real Estate koristi Google Ads za stvaranje potencijalnih klijenata

Stručnjaci za nekretnine – bilo da su posrednici u nekretninama, tvrtke za upravljanje nekretninama ili programeri – koriste Google Ads za prikupljanje potencijalnih Ažurirani popis telefonskih brojeva iz cijelog svijeta za 2024 kupaca, prodavača ili iznajmljivača nekretnina. Uz mogućnost ciljanja korisnika na temelju lokacije, Google Ads pomaže tvrtkama koje se bave nekretninama da dosegnu ljude koji aktivno traže nekretnine u određenim područjima.

Ažurirani popis telefonskih brojeva iz cijelog svijeta za 2024

Strategija stvaranja potencijalnih klijenata

Licitiranjem za ključne riječi kao što su “kuće na prodaju  Sunan hanyar sadarwa da kalmar wucewa bayan u mojoj blizini” ili “kupite kuću u [gradu]”, tvrtke za nekretnine mogu postaviti svoje oglase izravno pred potencijalne kupce. Korištenje lokalnog ciljanja u kombinaciji s ponudama za ključne riječi osigurava visokokvalitetne potencijalne klijente, budući da je generirani promet često spreman za akciju.

2. Obrazovanje i online tečajevi

 

Zašto obrazovne ustanove koriste Google Ads

Obrazovne institucije, od sveučilišta do pružatelja  adb directory online tečajeva, uvelike ovise o Google Adsu za stvaranje potencijalnih kupaca od studenata koji traže diplome, certifikate ili učenje temeljeno na vještinama. Uz porast učenja na daljinu, Google Ads postao je bitan alat za dosezanje globalne publike.

Strategija stvaranja potencijalnih klijenata

Institucije često koriste Google Ads za ciljanje ključnih riječi temeljenih na karijeri, kao što su “mrežni MBA programi” ili “tečajevi digitalnog marketinga”. Također koriste geografsko ciljanje kako bi se usredotočili na studente u određenim regijama. Obrasci za potencijalne klijente ugrađeni u oglase omogućuju potencijalnim studentima da se lako raspitaju o programima, što dovodi do viših stopa konverzije.

3. Financijske usluge

 

Zašto financijske usluge koriste Google Ads

Banke, hipotekarna društva i pružatelji osiguranja već dugo koriste Google Ads za prikupljanje potencijalnih kupaca za financijske proizvode kao što su zajmovi, kreditne kartice i police osiguranja. Financijske usluge mogu biti vrlo konkurentne, čineći plaćeno pretraživanje ključnom komponentom za dosezanje potencijalnih klijenata.

 

Alt text: Ažurirani popis telefonskih brojeva iz cijelog svijeta za 2024

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *