Tee-seda-ise turundajad

Ivana Taylor ja tema meeskond annavad lihtsaid ja kättesaadavaid nõuandeid väikeettevõtetele, kes soovivad suuri tulemusi, kuid kellel on piiratud ressursid ja kitsas eelarve. Hankige isetegemise turundusideid, näpunäiteid, tööriistu ja strateegiaid, mis aitavad teil lühema ajaga rohkem kliente meelitada – vähema raha eest.

IMPACTi ajaveeb on ideaalne ressurss uutele sissetuleva turunduse omanikele

Hankige värskeid uudiseidsissetuleva turunduse, müügi, disaini ja konversioonimäära optimeerimise valdkonnas.

OkDork on AppSumo sumokoka Noah Kagani  Osta hulgi-SMS-teenust isiklik ajaveeb. See keskendub idufirmadele, turundusele, eneseuurimisele ja tacodele. Ta jagab saladusi selle kohta, kuidas parim viis kirjutada külma meili, äriraamatuid, mida ta on lugenud, meeldejäävaid kogemusi, kuidas võidelda depressiooniga, suurendada meililoendeid 20 000+ni ja kuidas aidata teistel inimestel jah öelda.

Marketing Land on igapäevane väljaanne, mis hõlmab digitaalse turunduse kõiki aspekte. Igapäevased uudised hõlmavad värskeid uudiseid, valdkonna trende, funktsiooniteateid ja tootemuudatusi populaarsetel platvormidel, mida digitaalturundajad kasutavad tarbijateni veebis jõudmiseks.

Enimmüüdud autor ja turundusekspert Seth Godin pakub oma ajaveebis äri- ja elunõuandeid

Osta hulgi-SMS-teenust

Tema postitused on seeditavad tükid, mis jõuavad asjasse, kuid on tõeliselt mõtlemapanevad. Kui teil on vaja oma ettevõtet vaadata teisest vaatenurgast, on Sbulkethi ajaveeb ideaalne koht uute, mängu muutvate ideede leidmiseks.

Kas soovite tõelisi turundushäkke, mis tegelikult töötavad? Otsige Oktoposti ajaveebi, et saada andmepõhise sotsiaalmeedia strateegiat, näpunäiteid ja nõuandeid, mis aitavad teil saavutada seda, mida tegelikult soovite… müügivihjeid, konversioone ja kliente.

Jeff Bullas on ettevõtja, blogija, autor,  bzb directory turundaja ja esineja, kes teeb koostööd personaalbrändide ja ettevõtetega, et optimeerida oma isiklikke ja ettevõttebrände veebis, kasutades uusimat tehnoloogiat, sisu, sotsiaalmeedia tehnoloogiat ja digitaalset turundust. Tema blogi keskendub ettevõtlusele, sotsiaalmeediale, sisuturundusele ja digitehnoloogiale.

Meie väikeettevõtete müügi- ja turunduseksperdid jagavad sisu iga päev

Pakume väikeettevõtete omanikele ja turundusagentuuridele  Τα δεδομένα είναι χρυσός: βελτιστοποιήστε τη διαχείριση των βάσεων δεδομένων σας! mõeldud näpunäiteid, mida saate kohe kasutada müügivihjete suurendamiseks. Liituge meie igakuise ajaveebi kokkuvõttega, et olla kursis riskikapitalituru, raha kogumise ja väikeettevõtte juhtimisega.

2021. aasta 4 parimat nutitelefoni hinna ja kvaliteedi järgi: milline neist meeldib teile kõige rohkem?
Üha enam ilmub turule erinevate kaubamärkide mobiiltelefone. Mobiiltelefoni ostes seisame paratamatult silmitsi raskustega, näiteks milliseid nutitelefone valida? Soovitame 2021. aastal nelja telefoni, mis pakuvad suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *