Мотивация за екипа по продажбите

Културата на продажбите е пълна с постоянната неотложност на ПРОДАВАНЕ ПРОДАВАНЕ ПРОДАВАНЕ! Като едновременно с това казвате на търговците да проучат и квалифицират потенциални клиенти. Vи след това да отделят време, за да приспособят персонализирани съобщения за посочените потенциални клиенти.

Има тази постоянна

Gборба между това да бъдеш бърз и умен, да хвърлиш всичко на стената, за да видиш какво ще остане, или да отделиш. Bвреме, за да намериш най-добрите перспективи и да се надяваш и да се молиш усилията ти да се отплатят.

На всичкото отгоре клиентите, които многократно казват „не“, обещаваща перспектива, която се проваля през пукнатините, липса на комуникация, липса на ефективни инструменти и безброй други фактори могат да повлияят на мотивацията на екипа по продажбите.

Това не е гадно само за вашите. Gтърговци, тъй като има вероятност те да се почувстват откъснати или „изхвърлени“ от работата си, но също така. Sзасяга крайния резултат на вашия бизнес и може да повлияе негативно на цялостната култура и продуктивност на вашия екип.

Нека се потопим по-задълбочено в това защо е важно да поддържате мотивацията на вашия търговски представител под контрол и да разгледаме някои инструменти и съвети, за да запазите инерцията.

Защо е важна мотивацията на търговския представител
Когато хората са мотивирани да направят нещо, шансовете са те да се справят по-добре с това нещо, отколкото ако не им пука по-малко.

Само помислете за това: един служител може да има абсолютно перфектния набор от умения и способности и трябва да може да върши работа изключително добре на хартия. Но ако нямат мотивацията да вършат добра работа, независимо дали поради негативна екипна култура, твърде много стрес или някаква друга причина, шансовете са големи да не изпълняват най-добрата си работа.

Y estas soluciones de Изпълнителен списък на ниво С software de base de datos  Veamos más de cerca seis de las más importantes:

Изпълнителен списък на ниво С

Colaboración simplificada

Las bases de datos CRM tienen Навигация която работи: Интуитивни менюта на уебсайта herramientas de colaboración que b2bfaxlead ayudan a su equipo a comunicarse mejor.

Теории за мотивация за продажби
Някои умни хора проучиха работните места и това, от което обикновено се. A нуждаят служителите, за Colaboración simplificada да останат щастливи и ангажирани на работа. Тези констатации доведоха до различни теории за това от какво се нуждаят хората на работното място, за да се представят по най-добрия начин, което дава представа на компаниите какво трябва да предоставят на своите служители, за да ги поддържат мотивирани.
Разработена от Ейбрахам Маслоу, тази теория изброява поредица от нужди от мотивация за работа:

Физически – основните неща, които ще бъдат осигурени от заплатата на служителя, като храна, облекло и подслон. С други думи, изплащане на издръжка на служителя за района, в който живее.
Дейвид Макклеланд предполага, че всеки Colaboración simplificada човек има един от трите основни мотиватора:

Мотивационната теория на Херцберг

Тази теория предполага, че служителите трябва да задоволяват две категории нужди: хигиена и мотиватори.

Дори и да разбирате академичните мотивационни теории под колана си, все още може да е трудно да мотивирате своите търговци. Мотивираният екип няма да се появи за една нощ, нито пък мотивацията ще продължи сама; трябва. Aпостоянно да работите върху изграждането и поддържането на мотивиран екип по продажбите.

За щастие, има някои значими стратегии за продажби, които можете да следвате, за да изградите и поддържате. Sмотивацията си за екипа по продажбите на равни условия.

Създайте справедлив и ясен план за компенсация
Компаниите имат проблеми с определянето на структури за справедливо заплащане за своите търговски представители. Независимо дали става въпрос за привидно несправедливо разделение на търговските територии. Xпри което един търговски представител получава достъп до по-доходоносни клиенти от друг, или квоти, които. Fса определени твърде високи (и продължават да се.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *