Mitä muutoksia COVID-19 toi digitaaliseen ympäristöön?

Viimeisin kausi, jota käymme läpi COVID-19-kriisin kanssa, on muuttanut merkittävästi elämäntapaamme. Niiden tuomat muutokset, kansalaisten kotiarestit heidän kodeissaan, useiden yritysten sulkeminen turvallisuussyistä ja rajojen sulkeminen useimmissa maissa, ovat nyt vahvasti tuntuvia ja luovat kansalaisille vaikean ja melko vaativan ilmapiirin. liiketoimintaa varten.

Esiin tulleiden haasteiden vuoksi meitä kutsutaan hallitsemaan ja ymmärtämään tilannetta, joka on vaikuttanut sekä maahamme että muuhun planeettaan. Väistämättä herää kysymyksiä siitä, mikä on paras tapa sopeutua vallitseviin olosuhteisiin kuluttajakauppojen suhteen, mutta myös paras tapa hallita kriisiä digitaalisella tasolla brändein .

Muutoksia kuluttajissa

Kuluttajien käyttäytyminen on muuttunut suuressa mittakaavassa .

Eristyksissä tai yleensä karanteenissa olevat kohtaavat nyt vaikeuksia, sillä heidän rutiineihinsa kuuluneita ammatteja ei enää ole. Näitä ovat saattaneet tavata ystäviä kahville, treenata kuntosalilla ja jopa tehdä ostoksia naapuruston supermarketissa.

Eristys- ja rajoitustoimenpiteillä yleisö siirtyy vaihtoehtoisiin tapoihin hallita aikaansa ja vastata tarpeisiinsa. Ei ole yllättävää, että verkkomedian sisällön kulutus kasvaa valtavasti. Käyttäjät viettävät nyt enemmän aikaa sosiaalisissa verkostoissa, koska ne ovat hallitseva tila tiedon ja viestinnän ulkomaailman kanssa.

Myös niiden tiheämpi käyttö vahvistaa kriittistä ajattelua useissa käyttäjissä, jotka eivät enää tyydy passiiviseen sisällönkulutukseen, vaan jakavat ja kommentoivat itselleen tärkeää. Ymmärretään, että sosiaaliset alustat voivat antaa äänen vaikealle ajalle, mahdollisuus, joka puuttui aiempina vuosikymmeninä.

Lisäksi on-demand-palvelut viihdealustoilta sekä ostokset kaupoista ja erityisesti verkkokaupoista ja verkkosupermarketeista lisääntyvät C-tason johtoryhmä poikkeuksellisen paljon. Tarve välttää viruksen leviämistä ja kattaa helpommin kaikki tarpeet, jopa kaikkein perustarpeet, on kääntänyt yhä useammat kuluttajat verkkokaupan puoleen .

C-tason johtoryhmä

Käyttäjistä joilla on aikaisempaa tietoa verkkokaupoista

uusiin asiakkaisiin, jotka ovat joutuneet sopeutumaan uuteen dataan ja joskus sukeltamaan tuntemattomiin asioihin. Tämä asenne tulee kuitenkin vaikuttamaan positiivisesti sekä yleisöön että markkinoihin, sillä nyt verkkokaupan alueelle tulee yhä enemmän kuluttajia, jotka he ovat saattaneet jättää aiemmin huomiotta.

Siksi kuluttajayleisö johdatetaan kiireesti uuteen todellisuuteen, josta on jatkossa heille varsin hyötyä: tuotteiden saatavuus tarkistetaan fyysisen myymälän sijaan verkkokaupoista ja mennään hinta- ja laatuvertailuihin. Todellisuus, joka oli luotu “lukeneimpien” kuluttajien keskuudessa, jotka nyt laajentavat tätä “digitaalista eliittiä”. Samaan aikaan hakukonehaut ovat muuttumassa täsmällisemmiksi ja vähemmän yleistyneiksi, ja niissä korostetaan pitkähäntäisiä avainsanoja (kohdistettuja ja pitkiä lauseita, joita käyttävät käyttäjät, jotka ovat lähempänä toimintoa/ostosta).

Muutoksia yritysten käyttäytymisessä
Historia on useaan otteeseen osoittanut, että innovatiiviset yritykset tai ideat kasvavat enemmän kriisiaikoina. Monet yritykset, jotka joutuivat sulkemaan ovensa kuluttajilta, etsivät nyt vaihtoehtoisia tapoja mainostaa tuotteitaan. Joitakin esimerkkejä ovat ravintolat, jotka muuttivat heti perustamaan verkkokauppoja, jotta ne voivat tarjota toimitus- ja takeaway-palveluita vanhoille ja tuleville asiakkaille. Myös pienet ja keskisuuret yritykset, joilla on perustavarakauppoja, päättävät perustaa väliaikaisia ​​verkkokauppoja päästäkseen kilpailijoidensa edellä.

Tällainen investointi ei tietenkään koske vain elintarvikealalla toimivia yrityksiä, vaan myös muilla aloilla. Useat yritykset lukitsivat tilapäisesti fyysisen läsnäolonsa, poistuivat kuluttajan arjesta menettäen ostovoimansa tuntuvasti. Päinvastoin yritykset, jotka ovat investoineet verkkokaupan luomiseen Всичко за CRM базите данни [Видове, предимства и най-добрите инструменти] ja ylläpitämiseen jatkaa kseen tuotteidensa america email list jakelua, ovat onnistuneet elättämään itsensä COVID 19 -kriisin aikana, vaikka ne kärsivätkin merkittävistä tappioista.

Verkkokauppojen luominen ei tietenkään takaa välittömiä tuloksia. Tärkeä elementti vastaavan hankkeen tukemisessa on yrityksen valmiustila ja verkkomarkkinoille tuomien tuotteiden saatavuus. Korkeaa kysyntää tulisi seurata oikeasuhteisella varastolla, jotta se voidaan tyydyttää. Erityistä huomiota tulee kiinnittää myös perustettavan myymälän laadulle. Verkkokauppa, jota ei ole mukautettu parhaaseen käyttökokemukseen, menettää pian liikennettä ja siten myyntiä. Siksi oikea ohjaus ja suunnittelu ovat välttämättömiä, jotta tuloksia saadaan aikaan myös pandemiakriisin keskellä.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *