Zašto pružatelji zdravstvenih usluga koriste Google Ads

Ove tvrtke koriste precizno ciljanje ključnih riječi kako bi doprle do ljudi koji pretražuju pojmove kao što su “najbolje hipotekarne stope” ili “ponude životnog osiguranja”. Također uključuju kampanje za remarketing kako bi angažirali korisnike koji su prethodno posjetili njihovu web-lokaciju, ali nisu izvršili konverziju, gurajući ih natrag prema toku.

4. Zdravstvena zaštita i medicinske usluge

Pružatelji zdravstvenih usluga, od stomatoloških klinika do estetskih kirurga, koriste Google oglase za privlačenje novih pacijenata koji traže specijalizirane tretmane. Kako zdravstvena skrb postaje sve više okrenuta potrošačima, pacijenti se često okreću Googleu kako bi istražili svoje mogućnosti.

Strategija stvaranja potencijalnih klijenata

Pružatelji zdravstvenih usluga obično koriste Google Ads za ciljanje pacijenata na temelju ključnih riječi kao što su “najbolji zubar u mojoj blizini” ili “estetska Podaci telegrama kirurgija u [gradu]”. Ciljanje temeljeno na lokaciji osigurava prikazivanje oglasa korisnicima koji traže lokalne opcije zdravstvene skrbi. Mogućnost prikupljanja potencijalnih klijenata putem online obrazaca za rezervaciju termina ili zahtjeva za konzultacije čini Google Ads savršenom za industriju zdravstvene skrbi.

5. Pravne usluge

Podaci telegrama

Zašto odvjetnička društva koriste Google Ads

Pravne usluge, posebno u područjima kao što su tjelesne  mpam ono gilasozljede, obiteljsko pravo i kaznena obrana, ovise o Google Adsu za prikupljanje visokokvalitetnih potencijalnih klijenata. Potencijalni klijenti često traže hitnu pravnu pomoć, što plaćeno pretraživanje čini ključnim alatom za odvjetničke tvrtke koje se žele brzo povezati s ljudima kojima je potreban pravni savjet.

Strategija stvaranja potencijalnih klijenata

Odvjetnička društva usredotočuju se na ciljanje ključnih riječi specifičnih za vrstu pravne usluge koju nude, kao što je “odvjetnik za osobne ozljede u [gradu]” ili “odvjetnik za razvode u mojoj blizini”. Njihovi oglasi često vode do specijaliziranih odredišnih stranica dizajniranih za prikupljanje informacija o potencijalnim kupcima putem obrazaca zahtjeva za savjetovanje.

6. E-trgovina

 

Zašto tvrtke koje se bave e-trgovinom koriste Google Ads

Google Ads ključni je alat za tvrtke koje se bave e-trgovinomadb directory   koje žele privući promet i prodaju na svoje web-lokacije. Osim što samo generiraju prodaju, ove tvrtke koriste Google Ads za povećanje svojih popisa e-pošte, koji se mogu odgajati u lojalne klijente.

Strategija stvaranja potencijalnih klijenata

Uz tradicionalne pretraživačke i prikazne oglase, mnoge tvrtke za e-trgovinu koriste prednosti Google Shopping oglasa za promicanje određenih proizvoda. Također pokreću kampanje za stvaranje potencijalnih kupaca s ponudama, kao što su kodovi za popust u zamjenu za prijavu putem e-pošte, što im pomaže povećati bazu klijenata.

Alt text: Podaci telegrama

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *