Mitä uutta MyGeotabissa elokuu 2024

Laivaston turvallisuuden parantaminen: Uusien törmäysten havaitsemissääntöjen käyttöönotto alkaa
Ymmärrämme Geotabilla, että törmäysten vähentäminen ja niiden vaikutusten hallinta on laivaston turvallisuuden kannalta ratkaisevan tärkeää. Viimeisimmät päivityksemme, jotka perustuvat yli neljän miljoonan yhdistetyn ajoneuvon ja tekoälymallin tietoihin, on suunniteltu helpottamaan törmäystapahtumien seurantaa ja hallintaa tehokkaasti, mikä johtaa sujuvampaan toimintaan ja parempaan yleiseen turvallisuuteen.

Nämä parannukset tarjoavat tarkempia ja näkyvämpiä törmäyshälytyksiä, jotka auttavat kaluston johtajia reagoimaan nopeasti onnettomuuksiin, vähentämään kuljettajien stressiä ja lyhentämään vahinkojaksoja.

Tässä on se, mitä sinun on tiedettävä seuraavien viikkojen aikana:

Suurtörmäyssääntö on tällä hetkellä saatavilla

Pienten törmäysten sääntö otetaan käyttöön muutaman seuraavan viikon aikana .
Molemmat säännöt otetaan automaattisesti Erityinen tietokanta käyttöön oletusarvoisesti, joten et menetä mitään törmäystietoja.

Vahvista suuri törmäys Poikkeukset-kohdassa

Erityinen tietokanta

Näin nämä päivitykset hyödyttävät sinua:

Parannetut törmäysvaroitukset : Päivitetty suurtörmäyssääntö tarjoaa nyt luotettavampia varoituksia voimakkaista törmäyksistä, joiden voimakkuus on vähintään 2,5 G-voimaa, mikä varmistaa, että kalustosi hälytetään nopeasti vakavista vaaratilanteista. Lisäksi uusi Minor Collision Rule havaitsee pienemmät törmäykset 1,5–2,5 G-voiman välillä, kuten pienet parkkipaikalla tapahtuvat törmäykset tai sivupyyhkäisy.
Saumaton integrointi : Nämä uudet säännöt on automaattisesti integroitu MyGeotabiin. Kaikki Safety-Collision-hallintapaneelit, -raportit ja dataliittimet heijastavat näitä parannuksia ja pitävät kalustotietosi tarkat ja ajan tasalla.
Parempi tarkkuus : Kun uudet säännöt alkavat tunnistaa mahdollisia törmäyksiä, löydät ne luettelosta Poikkeukset -kohdassa , aivan kuten muutkin säännöt.
! TÄRKEÄÄ : Vaikka nämä hälytykset ovat erittäin luotettavia, ne ovat silti ennakoivia. Parantaaksemme mallejamme edelleen olemme ottaneet käyttöön merkintäominaisuuden, jonka avulla voit tarkistaa havaitut törmäykset. Palautteesi auttaa parantamaan tekoälymallejamme ja lisäämään tarkkuutta tulevaisuudessa.

Vahvista suuri törmäys Poikkeukset-kohdassa

Saat lisätietoja näistä päivityksistä tutustumalla Törmäystunnistuksen käyttöoppaaseen .

Esittelyssä päivitetty live-chat-widget: Tapaa AI-virtuaaliagenttimme!
Olemme innoissamme voidessamme julkistaa päivitetyn live-chat-widgetin, jossa on nyt AI Virtual Agent (VA) ja tyylikäs uusi käyttöliittymä. Tämä parannus on suunniteltu Geomarketing: folsleine hantlieding foar bedriuwen tarjoamaan välittömiä vastauksia ohjeita koskeviin kysymyksiisi skannaamalla Geotabin tukitietokantaamme.

Tämä päivitetty ominaisuus on kaikkien ew leads asiakkaiden ja kumppaneiden käytettävissä, joilla on pääsy MyGeotab > Tuki -sivulle .

HUOMAUTUS : Tässä julkaisussa Virtual Agent on saatavilla vain englanniksi; Espanjan ja ranskan käyttäjät ohjataan live-tukiagentin puoleen. Rajoita palvelimen käyttöä
Sisäinen tilihierarkia tulisi ottaa käyttöön, jotta vain niitä tarvitsevat henkilöt voivat käyttää taustapalvelimia/-ominaisuuksia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *