Google Shopping -mainokset – Ne tulivat Kreikkaan

Shopping- mainokset ovat saapuneet Kreikkaan ja lupaavat lisätä myyntiä verkkokaupassasi! Mainokset näkyvät Google-hakukoneen tulossivun yläosassa ja kehottavat käyttäjää tekemään ostoksia suoraan hakutuloksista.

“Olemme innoissamme, että lanseeraamme Shopping-mainokset Kreikassa lähiviikkoina. Shopping-mainokset sisältävät valokuvia ja hintoja, jotta kuluttajat löytävät etsimänsä tuotteet ja mainostajat voivat tavoittaa kuluttajat, jotka haluavat ostaa niitä.” , sanoi Ilias Soussis, Googlen Kreikan, Bulgarian, Kyproksen ja Maltan alan johtava brändäys ja toimistot.

 

Miten Shopping-mainokset näkyvät?

Nämä mainokset näkyvät Google-hauissa käyttäjän etsimän avainsanan perusteella. Löydät ne tulosten yläpuolelta, orgaanisten tulosten yläpuolelta, muista Google Adsista tai jopa karttojen yläpuolelta. Ne näkyvät tuotteina, joissa on kuva, hinta ja myymälän nimi. Nämä mainokset antavat käyttäjille edustavan kuvan tuotteista, joita he ovat kiinnostuneita ostamaan.

 

Googlen Shopping-mainokset kuinka tunnistaa ne

 

Ne näkyvät myös hakukoneiden tulosten sivulla.

 

Googlen Shopping-mainokset kuinka tunnistaa ne

 

Lisäksi ne näkyvät Display-verkostossa (esim. YouTube), hakukumppaneiden sivustoilla sekä Googlen Shopping-välilehdellä. Tämä välilehti toimii täydellisenä hintavertailumarkkinapaikkana, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden vertailla hintoja ja ominaisu

Toinen tärkeä globaali ero, tällä kertaa ThinkMobilesilta, tuo 3ds:n parhaiden ja luotettavimpien mobiilisovelluskehittäjien joukkoon 297 yrityksen ja alan huippunimien joukossa!

Looksomething.com on iOS-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmien sovellusten myyntialusta , joka tarjoaa täydellisiä ja erikoistuneita ratkaisuja radioasemille, uutisportaaleille ja nyt kaikille yrityksille toimialasta riippumatta.

Yli 3 000 sovelluksen Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti asiakaskunnallaan se on yksi maailman parhaista sovelluskehitysyrityksistä, jonka sertifioivat sekä tyytyväisten asiakkaiden määrä että useat palkinnot viime vuosina.

2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti

Tarkemmin sanottuna vuonna 2018 julkaistu uusi

ratkaisu mahdollistaa sekä mobiilisovelluksen että nettisivujen hallinnan yhteisen ohjauspaneelin kautta. Mobiilisovellukset saivat entistä nykyaikaisemman muotoilun, uusia ominaisuuksia, samalla kun UI/UX: n päivitys tuntui , minkä ansiosta käyttäjät voivat selailla entistä helpommin ja mukavammin.

Muutama sana ThinkMobilesista
ThinkMobiles on luotettava Ĉi tiuj estas rakontoj en kiuj ohjelmistotoimittaja, ja se koostuu 200 hengen tiimistä, jonka päätoiminta-alueet ovat lisätty ja virtuaalitodellisuus, ratkaisujen kehittäminen iOS:lle, Androidille ja Webille sekä sovellusten optimointi UX/UI-tasolla. Tarjoamiensa IT-ratkaisujen ohella se on luonut oman kurssin, Guru IT america email list Schoolin, josta yli 400 ohjelmistokehittäjää valmistuu vuosittain jollakin 10 eri sertifioinnista.

3ds jatkaa nopeaa kasvuaan tavoitteenaan tarjota kattavia palveluita, jotka kattavat sähköisen liiketoiminnan koko kirjon , sekä henkilökohtaista konsultointia kumppaneilleen ympäri maailmaa.

Katso sijoituksemme täältä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *